Referenser

Referenser

”Kraniosakrala behandlingen är fantastisk. Hjälper mig massor både fysiskt och psykiskt!”

Helen

”Jag har nu gått hos Maria bra länge och jag är supernöjd. Hon är absolut en av de bästa massörer som jag har varit hos. Eftersom jag har haft värk och yrkesskada i ca 30 år så har jag ju hunnit med några stycken. Hon är behaglig, lugn och ger en fantastiskt fin massage plus att hon verkligen tänker på hela människan. Samt att jag nu ett par gånger fått prova på magneter i örat. Verkar fungera bra. Att hon finns på hemmaplan är ju inte att förringa.”

Ann-Charlotte Corlin, Od

”Tack Maria, du ger alltid en fantastisk massage som hjälper mig tillbaka till normal nivå vid stress- och utmattning”

Maria

”Underbar behandling för både häst och människa! (kraniosakral behandling)”

Annalena

”Lillan (häst) fick sin tredje KS-behandling idag och tre saker märktes inom en timma efteråt. Mycket piggare och fräschare i ögonen, mycket piggare allmänt och (det mest fascinerande) svullnaderna ovanför hennes ögon har minskat. I synnerhet över vänster öga. Vi ser båda framemot nästa behandling.”

Marion

”Helt otroligt, jag mindes inte hur det kunde kännas utan huvudvärk och när jag gick från dig var den borta. Tack snälla! (kraniosakral behandling)”

Helen

”För ett år sedan fick jag min första KS- (kraniosakral)behandling hos Maria. Jag hade fått ett par vanliga massagebehandlingar för min spända nacke och blev erbjuden att prova KS. Sedan dess har jag fått KS-terapi med jämna mellanrum och har nästan aldrig spänd nacke eller huvudvärk längre. Men behandlingen gjorde större saker med mig än så. Den gjorde mitt sätt att tänka positivare, och gjorde mig lugnare. Denna vändning, som bara plötsligt hände, fick mig att börja en resa till att bli en mer harmonisk människa och utvecklingen fortsätter framåt varje dag!!”

Annette

”Väldigt avslappnande massage, hittar precis de där ömma punkterna….”

Jessica

”Helt underbart. Maria känner av personen. Många rekommendationer.”

A, Od

”Jag har glädjen att berätta att Allora friskförklarades igår av veterinär. Är så otroligt glad!! Vågar knappt tro det. För två veckor sedan trodde jag det värsta, och för tre dagar sedan gjorde jag den rörelse som hon har haft svårt för utan problem, vilket ingav hopp. Vill gärna att du kommer igen om du har möjlighet. Ha en bra dag! (kraniosakral behandling)”

Sara

”Kunnig, seriös och professionell massagebehandling som anpassas efter dagsläget och behov.”

Kvinna, Borås